Slavnostní menu
Ukázky menu (změna možná):
MENU I Alergeny
Aperitiv: Martini dry s olivou | 1, 3, 9 |
Předkrm: Kuřecí galantina plněná masovou fáší a pistáciovými ořechy, podávaná na fenyklovém salátu s marinovaným pomerančem, teplý toast | 1, 3, 8 |
Polévka: Silný hovězí vývar s domácími nudlemi a máslovou zeleninou „Julienne“ | 1, 3, 9 |
Hlavní chod: Vepřová panenka plněná špěnátovými listy pečená do růžova podávaná se žampiónovým soté, krupicové noky | 1, 3, 7 |
Dezert: Tvarohové taštičky s teplou malinovou omáčkou, zdobené šlehačkou | 1, 3, 7 |
MENU II Alergeny
Aperitiv: Royal Oporto white | |
Předkrm: Rolky z grilované cukety plněné bylinkovou pěnou, podávané na rukolovém salátu s balzamikovou redukcí, teplý toast | 3, 7 |
Polévka: Tomatový krém s grilovanou paprikou a jáhlovým nočkem | 3, 7 |
Mezichod: Filet z pražmy královské v úpravě „sous vide“ podávaný na pastyňákovém pyré | 4, 7 |
Hlavní chod: Krůtí medailonky v parmské šunce grilované s čerstvým tymiánem, dušené zelené fazolky, gratinované brambory se smetanou | 3, 7 |
Dezert: Čokoládové suflé s vanikovou zmrzlinou a čarstvým ovocem, zdobené šlehačkou
|
1, 3, 7 |
Seznam alergenů naleznete: ZDE
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.